Over ons

Wie zijn wij?

Op zoek naar een nieuw leven als zelfstandige ondernemers hebben wij in 2002 onze banen in Nederland opgezegd en zijn naar Le Marche in Italië vertrokken. We wilden naar een regio met een warmer klimaat, meer natuur, rust en stilte en lekker eten. We vonden een bijzonder mooi gelegen eigen landgoed om op te knappen, te beheren en te exploiteren: Country house Montesoffio in de gemeente Barchi (PU).

Een plek waar je je thuis voelt en persoonlijke aandacht krijgt, in een nog zeer authentiek deel van Italië. De natuur en landschap, het heerlijke eten, de mooie wijnen en de prachtige middeleeuwse steden in Le Marche hebben ook ons hart veroverd. Genieten doen we ook volop van onze gasten die gestrest en vermoeid aankomen en die uitgerust, vol nieuwe energie en herboren naar huis teruggaan. Wij vinden het allebei leuk om lekker te koken, te verzorgen en om buiten te zijn, daarom maken wij met veel plezier het jullie naar de zin, laten je thuis voelen en verwennen je.

In de loop van de jaren hebben we een heleboel positieve beoordelingen en reacties mogen ontvangen en zijn er meerdere artikelen over ons geschreven.

Beoordelingen op Zoover.nl
Uit onze Gastenboek

Ciaotutti
ZIN 2014
Libelle 2014
Op vakantie met kinderen 2007
La Cucina Italiana 2007
ANWB Kampioen 2006
Emigreer Magazine

Het is een ruim huis met prachtige appartementen en Bed & Breakfast kamers. Rondom het huis staan veel bomen waardoor het op warme dagen heerlijk toeven is in de schaduw, indien gewenst in een hangmat. En als je erop uit wilt, heb je op korte afstand mooie zand- en kiezelstranden, bergen, steden en outlets. Wij hadden een zeer comfortabel 3 kamer appartement met 1 slaapkamer beneden en 1 slaapkamer boven. Wat het verder zo bijzonder maakt is de rust en de ruimte die je hier hebt. De kinderen kunnen rond het huis spelen, er is een heerlijk zwembad met ook weer dat prachtige uitzicht en Anja en Emile koken een paar keer per week voor de gasten en wie dat wil kan dan aanschuiven. Je kan tevens biologische wijn, olijfolie en jam afkomstig van hun landgoed bij ze kopen. Wij hebben hier een heerlijke week genoten en raden Montesoffio dan ook bij iedereen aan die van rust, ruimte, comfort, natuur en het echte Italiaanse leven houdt!" (Astrid van Buuren, augustus 2011)