Appartementen


PRIJSLIJST 2024

Alle appartementen hebben de ingang, keuken en woonkamer op de begane grond. Je loopt zo de tuin in. Handig als je lekker in de ochtend- of avondzon buiten wilt eten. Alle keukens zijn uitgerust met een 4/6-delige pannenset van Sola, goede snijmessen en ruim gesorteerd bestek en serviesgoed. Met een Italiaanse percolator kun je een stevige espresso maken.

De appartementen worden in het hoogseizoen per week verhuurd, behalve de appartementen A, C en D die in het hoogseizoen een minimum huurperiode van 2 weken hebben, daarbuiten voor minimaal drie dagen.

Kijk naar de uitgebreide beschrijvingen en foto's per accommodatie hieronder.
Voor prijzen en het (online) aanvraagformulier ga naar Reserveren.

Appartement A

Luxe 3-kamerappartement (63 m2) voor 2 tot 6 personen, gratis WiFi. Begane grond: entree, zit-/eetkamer met luxe keuken, afwasmachine, grote koelkast met vriesvak, 4 pits-gasfornuis met oven en een wasmachine. Grote badkamer met ligbad en ruime aparte douche, toilet, bidet en wastafel. Slaapkamer met 2 boxsprings (90 x 200), openslaande deuren naar de tuin op het oosten en ruimte voor een extra kinderbed. 1e Verdieping: slaapkamer, 2 boxsprings (90 x 200) en een goede 1-persoons slaapbank (80 x 200).

Appartement B

Gelijkvloers 2-kamerappartement (42 m2) voor 2 personen, ook geschikt voor rolstoelen. Gratis WiFi. Begane grond: entree, zit-/eetkamer met moderne keuken met 4 pits-gasfornuis en medium koelkast. Grote badkamer met douche, toilet en wastafel. Slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin op het oosten en 2 boxsprings (90 x 200), desgewenst te vervangen voor een aangepast bed.

Appartement C

Luxe 2-kamerappartement (53 m2) voor 2 tot 6 personen, geheel op de begane grond. Entree, zit-/eetkamer met luxe keuken, afwasmachine, grote koelkast met vriesvak, 4 pits-gasfornuis oven. Zitgedeelte met een goede slaapbank (140 x 200). Grote badkamer met ligbad en ruime aparte douche, toilet, bidet en wastafel. Zeer ruime slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin op het oosten en 4 boxsprings (90 x 200).

Appartement D

Luxe 3-kamerappartement (63 m2) voor 2 tot 6 personen. Begane grond: overdekt terras over de breedte van het appartement met entree, zit-/eetkamer met luxe keuken, afwasmachine, grote koelkast met vriesvak, 4 pits-gasfornuis met oven. In het zitgedeelte staat ook een slaapbank (120 x 200). De openslaande deuren aan de andere zijde van de keuken geven toegang tot wat een kleiner overdekt terras dat uitkomt op de tuin op het oosten. 1e Verdieping: badkamer met ruime douche, toilet en wastafel. Twee slaapkamers met respectievelijk 2 en 3 boxsprings (90 x 200) en voldoende ruimte voor een extra kinderbed.

Appartement E

2-kamerappartement (40 m2) voor 2 tot 3 personen. Begane grond: entree, zit-/eetkamer met moderne keuken met een 4 pits-gasfornuis en medium koelkast en 1 boxspring annex bank (90 x 200). 1e Verdieping: bescheiden badkamer met douche, toilet en wastafel en slaapkamer met 2 boxsprings (90 x 200) en voldoende ruimte voor een extra kinderbed.

Appartementen F en G

2-kamerappartementen (40 m2) voor 2 tot 4 personen op de kop van het huis met afdak en prachtig uitzicht. Begane grond: overdekt terras, entree, zit-/eetkamer met moderne keuken met een 4 pits-gasfornuis en medium koelkast. In het zitgedeelte een goede slaapbank (140 x 200). 1e Verdieping: bescheiden badkamer met douche, toilet en wastafel en slaapkamer met 2 boxsprings (90 x 200) en voldoende ruimte voor een extra kinderbed.

Appartement H

Enige 2-kamerappartement (48 m2) voor 2 tot 5 personen met de entree op het oosten, waardoor het meer privacy heeft. Begane grond: entree, zit-/eetkamer met moderne keuken met een 4 pits-gasfornuis en medium koelkast. Apart zitgedeelte met 2 goede slaapbanken (80 x 200 en 140 x 200). 1e Verdieping: bescheiden badkamer met douche, wastafel, toilet met doccetta en een slaapkamer met 2 boxsprings (90 x 200) en voldoende ruimte voor een extra kinderbed.